Hol van Magyarországon állatorvosi egyetem?
Figyelt kérdés
Debrecenbe van állatorvosi egyetem ?? Vagy csak Budapesten van??2019. okt. 31. 08:39
2/13 anonim válasza:
Sehol, másképp kidobná a Google...ja várj...kidobja.
4/13 anonim válasza:
Magyarorszagon kizárólag Budapesten, az Istvan utcában van Állatorvostudományi egyetem. Tudom, mert oda jártam.
5/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, aki lepontozott mesélje már el, hol van még Magyarországon állatorvosi egyetem?? :D zseniális, hogy emberek ezért járnak gyakorizni, hogy a normális válaszokat is lepontozzák.. Ne haragudjatok, de ez már röhej, ami itt zajlik. Az ilyenek veszik el a kedvet azoknak, akik valóban értelmesen válaszolnának. Kabaré ez az oldal.
6/13 anonim válasza:
Obi? Àtjöttèl ebbe a kategba? :(
7/13 anonim válasza:
Nos, az irányadó az a felvi lenne ( [link] de mivel kereszt féléves eljárás van, nem hozza fel.
Indít állatorvosi szakot az ATE (Állatorvostudomanyi Egyetem) (értelemszerűen ) és a SZIE (Szent István Egyetem) ( [link]
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi oldalt akinek van ideje és energiája a szakok között keresgélni: [link]
Ami alapján aúugy Debrecenben csak állattenyésztési mérnöki szak van.
8/13 anonim válasza:
Emberek, higgyétek már el, hogy csak 1 azaz egy egyetemen van Magyarországon allatorvos képzés!!!
A Szie, az a szent István egyetem, amihez tartozott egy ideig, de aztan kivált belőle és most már önálló egyetem!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!!
2019. nov. 1. 09:06
10/13 anonim válasza:
Régen volt a Szent István Egyetem, igen - pl. amikor felsősként nézegettem, akkor még SZIE-n volt a képzés. Azóta vált külön. Debrecenben nincs és nem is volt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!