Van rá esély, hogy halasztanak a 2020-as törvénnyel?
I am:
⚪️ Single
⚪️ Taken
🔘 Megint szétbasz az ideg
Remélem, hogy nem, és szerintem esélye sincs.
Őszintén szólva én örülök ennek, mert már van egy felsőfokú nyelvvizsgám angolból, három hét múlva megyek középfokú olasz nyelvvizsgára, emellett pedig gőzerővel készülök az emelt magyarra és történelemre.
Szerintem ez egy jó törvény, de az biztos, hogy kevesebb "ellenfelem" lesz.
18/L
Remélem nem változtatnak rajta!
Az elmúlt 6 évben csináltam két középfokút angolból és németből és megyek emeltezni kémiából és biológiából. Remélem úgy sikerül, hogy felvesznek gyógyszerésznek! Kell a francnak a konkurencia.
Kérdező! Az elmúlt 6 évben ha napi egy idegen szót megtanultál volna akkor most nem lenne gond a nyelvvizsga. A diplomához úgy is kell így nem értem, hogy mit problémázol. Ezt és az emelt érettségit jó szűrőnek tartom a felsőoktatásba. Sajnos sok olyan került be aki nem oda való.
Szerintem elég sz*r irányt vett ez az egész, az érettségi nem ér semmit. Attól, hogy emelt szinten érettségiztél valamiből, még nem lettél automatikusan okosabb. Én jó ha 3-as tanuló voltam középiskolában, mérnökinfon végzek, és előző félévben ment csak az átlagom 4.5 alá. Szimplán ez érdekel, az, hogy évszámokat magoltassanak meg ehhez hasonló baromi hasznos dolgokat, na az nem.
Az egyetemeken kell szűrő az első évben. Ott megtörik most is az átlagot, viszont azért nem voltam megelégedve a programozás oktatás szintjével. Ha én lennék tanár itt, akkor az évfolyam nagyrészét elkaszáltam volna.
Pedig én is egy "hülye" 2-es 3-as tanuló voltam, sima középfokú érettségikkel. Nyelvvizsgám az van, de a középszint vicc kategória a mai világban, ahol kb. mindenhol ragad rád valami angolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!