Màr nagyon bànom, hogy ezt a gimit vàlasztottam, de a szüleim nem engednek àtiratkozni màsik suliba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Màr úgy bànom. Pont a közösség miatt jöttem, mert dícsérték hogy milyen jó, erre 5-6 gyerek b@ssza el az osztàlyt (keverik a szart, mindenkinek beszólogatnak) mégis szinte mindenki kedveli öket, és tölük mindent elnéznek. Rosszindulatúak velem, féligazsàgokat terjesztenek rólam, mindenhol ök akarnak szerepelni és elveszik màstol a lehetöséget, képmutatóan prédikàlnak nekem. A többi gyerekkel nincs bajom, jól kijövök, velük, ha ex a pàr gyerek nem lenne a közösség tényleg jó lenne. A tanàrok is jôk. Csak ezeket a gyerekeket nem kedvelm és nagyon zavarnak. Mit tegyek? 16/l 10. Oszt. Kéttannyelvüben gondolkodtam (pl. Xàntus)2019. okt. 19. 19:54
1/6 anonim válasza:
Mindenhol vannak hülyék. Itt a lehetőséged, hogy megtanuld megvédeni magad! Azon dolgozz, ne fuss gyáván el!
2/6 anonim válasza:
Pontosan örülj hogy csak pár hülye van mert elkerülsz egy másik osztályba újként es lehet jobban kinéznek vagy piszkálnak.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindenért kinevetnek. Anya azt mondja azért nem akar, mert mindenhol vannak szemét gyerekek, és ne vàltogassak emiatt folyton sulit (még sose vàltottam sulit, pedig az àltalànost gyülöltem a sok kivételezés miatt) és hogy itt jók a jegyeim, ne rotsam el azzak, hogy olyan suliba menjek ahol pofàra osztàlyoznak, vagy ami nem az én szintem. Ha ezek a gyerekek nem lennének szeretném ezt az iskolàt, bàr egy picit az is bànom, hogy nem kéttannyelvre mentem. Én is félek hogy megbànnàm, mert a többieket szeretem, és màsik suliról amit még néztem nagyon vegyesek a vélemények
2019. okt. 19. 20:01
4/6 anonim válasza:
Anyudnak igaza van.
Egyebkent nalunk is voltak ilyen hulyegyerekek anno, es igy utolag mar banom, hogy nem alltam ki magamert jobban. Hidd el, a bunkokat senki sem szereti, maximum behodolnak nekik es csendben vegignezik, ahogy piszkaljak a tobbieket.
Tudod az emberek ugy mukodnek, hogy ha te onbizalmat sugarzol, akkor elhiszik, hogy "vagy valaki", es nem kostolgatnak. Ha latjak rajtad, hogy gyenge vagy es nem szolsz vissza, akkor csesztetni fognak. Ugyhogy probald meg osszeszedni az onbizalmadat, es leallitani a gyereket.
5/6 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valakit mindenki szeret.
Ha bizsereg a kezed, akkor pofozd fel a hülyegyerekeket, és akkor kussolni fognak.
6/6 anonim válasza:
Erőt kell mutatnod, ijesztővé kell tudnod válni. Ha elkezd szórakozni, ha rád támad, gúnyol, akkor üvölts rá, menj neki, lökdösd erősen a falhoz, nem kell ütni, de szorítsd oda, és ordíts a fülébe, hogy süketüljön meg, valami fenyegetőt. Ne azt, hogy "ne bánts", hanem hogy kitépem a szemed, amitől a frász jön rá. Ahányszor rád szállnak, menj neki az illetőnek. Félni fognak tőled már pár alkalom után. Ne törődj az intővel. Ha a tanár szentbeszédet tart, tudd, hogy ő nem törődik a te helyzeteddel, csak magának akar könnyű helyzetet, hogy ne kelljen a diákok fegyelmezésével foglalkoznia, a tanárok nem fognak téged megvédeni. Légy félelemetes, ne pedig nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!