Van lehetőség Leövey-be átiratkozni fél évben?
Figyelt kérdés
11.osztályos 4-es tanuló vagyok,jelenleg az EAKI diákja vagyok ahol igazán kellemetlenül érzem magamat és sulit szeretnék váltani.Ha van erre lehetőség milyen követelményeket kell teljesíteni?#követelmény #iskola #gimnázium #felvétel #átiratkozás #Leövey Klára #Leövey Klára Gimnázium #Európa Alapítvány Középfokú Intézet
2019. szept. 20. 21:41
1/3 anonim válasza:
11-ben egy jól összeszokott közösségbe már nem.nagyon szoktak átvenni diákot (persze volt már rá példa).
Javaslom hívjátok fel a sulit és kérjetek személyes találkozót hátha szimpi leszel nekik és átvesznek.
2/3 anonim válasza:
Volt olyan évfolyamtársam, akit átvettek pont 11. félévben, de ő előtte is gimibe járt (és volt protekciója). Tőled lehet, hogy kérnének különbözeti vizsgát, de az a biztos, ha beszéltek az igazgatónővel. Ami gond, az sztem az, hogy nagyon tele vannak az osztályok, így meg kell fontolniuk, hogy kit vesznek át.
3/3 anonim válasza:
Esély van rá, de az osztályok tényleg nagyon tele vannak. Lépj kapcsolatba a sulival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!