Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai kar - szakosodás Hálózattervezés. Melyik lenne ez a lehetőség?
Sziasztok,
Jelenleg Hálózati rendszermérnökként dolgozok (cisco cert) teljes network építés config és support.
Elkezdtem az OE NIK-en az egyetemet. Ugye ha lemegy a 4 félév jön a szakosodás. Amikor ott voltunk nyílt napon volt labor ahol Cisco eszközök voltak és mondták hogy ez is szakirány lesz, mint network.
Viszont most megnéztem a szakosodást és nem igazából találtam azt a lehetőséget, hogy Network. A Cloud szakirány volt az ami hasonlított arra, de a tematikája annak se konkrétan az volt.
Van ötletetek, vagy esetleg olyan aki oda jár/járt és ő ilyen szakirányba szakosodott?
Hogy tudom ezt felvenni, melyik lenne az a szak, illetve ha nekem vannak Cisco certek (CCNA CCNP) ezek érni fognak valamit a vizsgákba, mert egy r&s ccnp cert eléggé átfed egy ilyen tananyagot szerintem.
Vagy ha ilyen szakos diplomát szeretnék, másik iskolába kellett volna jelentkezni?
Akik ilyen munkakörbe dolgoznak melyik a legjobban hozzá illő diploma?
Dehogynem van.
Idő közben énis utána jártam.
A network az a cloud és bizt. szakirány. Ott jórészt Ciscóval működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!