Szerintetek az építészmérnöknek melyik középsuli a jobb Szegeden?
Figyelt kérdés
Szegeden élek és nem tudom melyik középsuli a jobb, gimikből a Radnótit, Ságvárit és a Deákot jelöltem be, de sokan mondják, hogy jelöljem meg a Vedrest is mert ott van építészi osztály ami már valamennyire felkészítő az egyetemi dolgokra.
Szerintetek inkább maradjak a gimiknél vagy jelölje meg a Vedrest is?
A válaszokat előre is köszönöm :)
2019. okt. 19. 19:47
1/2 anonim válasza:
Matek infó fizika angol rajz. Ezeket a tárgyakat nyomd meg nagyon. Igazából egyetem szempontjából lényegtelen, melyik gimibe vagy szakgimibe mész. Általában sajnos nem minden tárgyat szoktak jól tanítani minden iskolába találni fogsz kifogásolhatót. En a Deákról jókat hallottam viszont. Egy nagyon jó iskolában nagyon jó tanárok mellett is lehetséges az hogy nem kerülsz be az egyetemre. Ezekre a tárgyakra a tanárok mellett nagyon sok gyarkorlás van szükség. Szóval erre figyelj inkább mindenképp.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. okt. 20. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!