Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pécsen a Szántó kollégium milyen?

Pécsen a Szántó kollégium milyen?

Figyelt kérdés
Ha minden összejön PTE-ETK hallgató leszek és szeretnék néhány véleményt meghallgatni. köszi

2019. okt. 18. 14:51
 1/3 anonim válasza:
0%
Ha szeretsz szexelni, akkor jó. Ha nem, akkor ráfáztál.
2019. okt. 18. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én második éve lakom ott, szerintem teljesen jó. A legtöbb szoba blokkos, tehát egybe tartozik kettő két fős szoba, egy konyha, mosdó és fürdőszoba, viszont akadnak olyan két fős szobák is, amik csak fürdővel/konyhával rendelkeznek, de van olyan két fős is, ahol van saját fürdőnk és szobánk (mondjuk ezek inkább páros szobák szoktak lenni, de laktam már ilyenben is). Én mindegyik fajtában laktam már, a szobák felszereltsége és állapota szerintem teljesen rendben van. Nyilván kollégium, tehát nem kell semmi extrára számítani, de nem is rossz, nem romos, nem omladozó, nincsenek bogarak stb., az épületeken belül szerintem alapvetően rend és tisztaság van. Lehet mosni (ha éppen működnek a mosógépek...), van sütőszoba, vannak tanulószobák is,közös fürdők a folyosón, kis bolt, étterem, a dolgozók (pl. portások) szerintem tök normálisak és segítőkészek, ahogyan a diákbizottság is. Nem is egy zajos hely, nyugi van, lehet tanulni és aludni is normálisan. Ebben az évben már beléptető rendszerünk is van. Van a közelben buszmegálló, pár bolt, pékség. Az ETK mondjuk nem a koli környékén van, de azért nem lehetetlen eljutni oda sem. Nem tudom, hogy még mit írjak, ha kíváncsi vagy valamire, akkor kérdezz nyugodtan :)
2019. okt. 19. 00:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mérhetetlenül hasznos volt, pont egy ilyen kolit kerestem, ment a zöld ujj;)
2019. okt. 19. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!