A Szent István Közgazdasági Szakgimázium 9. évfolyamáról szeretnék kérdezni pár dolgot.2019/20-as tanévben valaki?
Sziasztok. 9.-es tanuló vagyok a Szent Istvánban. Nem érzem jól magam abban az osztályban, amibe járok, így azon gondolkoztam, hogy lehet osztályt kéne váltanom. Szóval 9.B-ből bárki esteleg? Milyen az osztályközösség? Meg stb. Nem hiszem, hogy bárki elolvasná a kérdésem, de ha mégis BÁRKI(értem itt 9-12-ig akárki, aki ismeri a 9.b-t. Mert csak ebbe az osztályba tudok átmenni, ha megyek) kérlek segítsen, mert nagyon sürgős lenne. Azért ide írom, mert egy B-ést sem ismerek.
Privibe is írhattok. Előre is köszönöm!
Szerintem nem kell ismerned Bést hogy megkérdezd, milyen az osztaly. Csak menj oda kerdezgess körbe és csinálj magadnak egy közvélemény kutatást. :D
(Lehet hogy butaságot mondok, mert nem abba a suliba járok még nem nagyon értek ilyenekhez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!