Milyen gyakran fogok tudni szerintetek hazajönni?
Szóval, kb 40 percnyire lakom Pécstől (most oda járok suliba) és tervben van, hogy Debrecenbe megyek egyetemre, ami hát, messze van... És volt aki azt mondta, hogy biztos nem fogok tudni hetente hazajönni, ami őszintén szólva, kicsit frusztrál... Mit gondoltok? Tapasztalatok?
Előre is köszi a válaszokat:))
Normális körülmények közt nem olyan sok az a kb. 500 kilométer.
De. Ez Magyarország...
Vonattal: Debrecenből Pestig gyakran és gyorsan járnak a vonatok. Pesttől Pécsig ritka vergődés.
Autóval: Pécstől Pestig az M6 jó minőségű, egészen kis forgalommal, nagyon haladós. Aztán M0 egy tragédia! M31 viselhető. M3 egy tragédia szintén, M35 viselhető.
Én igen sokszor megteszem nyaranta ezt a távolságot, rengeteg idő.
Nem fogsz hetente hazautazni - nem akarlak kábítani.
Csak eleinte lesz szokatlan, hidd el!
Ne félj az újtól!
Én Miskolcról kerültem Debrecenbe, nincs messze és jó a közlekedés is. Eleinte hetente mentem haza, aztán kéthetente, majd havonta. Tanulni kellett meg aztán be is csajoztam... Nyugi és sok sikert!
Jó hely Debrecen; majd becsajozol és egy idő után szinte nyűg lesz hazautazni majd' egy napig bumlizva...
Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!