A védőnői szakra mennyi most a ponthatár? Kitűnőre kell majd érettségiznem vagy elég mondjuk egy 3,8-as átlag?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 20:28
1/7 anonim válasza:
Idén alacsony ponthatárok voltak legalább egy 4-es átlag nem ártana hány tantárgyból akarsz emeltezni és miből?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.10-es vagyok még.Hát a biológia biztos.Muszáj még egy emelt?Miből lehet választani?
2019. okt. 4. 08:28
3/7 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok felvin megtudod nézni hogy jelenleg mik a követelmények az hogyan fog változni később derül ki érdemes jól tanulnod főleg a kötelező tantárgyakból sajnos jövőre már egy emelt nem számít plusz pontnak
4/7 anonim válasza:
Illetve szorgosan tanulni a természettudományos tárgyakat kémia fizika biosz matek se árt szerintem
5/7 A kérdező kommentje:
A matekot nagyon utálom.Sajnos 3-asnál jobb nem is vagyok belőle.Bioszt nagyon szeretem.A többit meg tanulom mert kell.
2019. okt. 4. 16:50
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok mindenképpen kérdez meg egy olyan személyt aki tudja hogy egyetemen mennyire kell majd a matek
7/7 anonim válasza:
Nagy szükség nincs a matek tudásra ezen a szakon. Inkább a bioszra és kémiára koncentrálj. Alacsony nagyon a ponthatár a képzéshez, vidékre már 280 ponttal (ami a minimum a felsőoktatásba kerüléshez) felvesznek. Nem tudom az kb milyen átlagnak felel meg, de hogy nem ötösnek az biztos. Bekerülni nem nagy művészet, bent maradni annál inkább az. Első félév nagyon sok, a második is, de addigra hozzá lehet szokni. Anyag rengeteg, idő kevés.
Akármennyire könnyűnek és komolyatalan szaknak tűnik, mivel szinte bákit felvesznek aki képes a minimálisat elérni amivel bent van az egyetemen, annyira nehéz bentmaradni és teljesíteni. SOTEn kb egy félév alatt az évfolyan harmada otthagyta. Nagyon sokan másra számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!