Egyetemen nem csináltam házit, lehet belőle bajom?
Holnap lesz egy gyakorlati órám, amire volt feladva házi. Nem is konkrétan a tananyaghoz kapcsolódó házi, tehát lényegében semmit nem veszítek azzal, hogy nem csinálom meg, de mégis kicsit félek. Nem beadandó, nem lesz osztályozva, egyszerűen csak egy kis apró feladat, ami érdekességként lett feladva.
Még bennem vannak a gimis emlékek, hogy esetleg körbemegy a tanár és végigkérdezi, hogy ki csinálta meg, ki nem... stb.
Ez mennyire jellemző?
Az ok amiért nem csinálom meg az az, hogy nem tudom megcsinálni, internet segítségével sem, ráadásul a feladat sem egyértelműen lett feladva, csak random be lett nyögve az óra végén, hogy csináljunk majd egy ilyet kövi órára.
Nem akarom kihagyni az órát, mert gyakszi és fontos tárgy, de nincs kész a leckém és félek.
Nem tudom mi a feladat, de holnapig egy fél szakdogát is megírhatsz...
Ne szórakozz egyetemen tanárokkal, mert ha egyszer kinéz magának, halálra fog szivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!