Milyen a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy egy nagyon jó iskola de idén fogok felvételizni es nagyon szeretnék oda menni viszont még nem teljesen tiszta mire számíthatok..szoval a szóval az érdekelne hogy milyen a szóbeli ott meg az iskola jó és rossz tulajdonságai aki oda jár2019. szept. 30. 23:16
1/5 A kérdező kommentje:
*bocsanat kicsit faradt vagyok es kusza lett de remélem meg lehet érteni, a "szoval az" meg véletlenül szerepel benne kétszer😅
2019. szept. 30. 23:18
2/5 anonim válasza:
Én ugyan még az átnevezés előtt jártam oda, de összességében ami elmondható volt mindig is: csak akkor akarj idejárni, ha szenvedélyed a színjátszás, a tánc-mozgás (kortárs) és/vagy a zene. Teljesen más a légkör mint bármelyik másik iskolában. Kb.mindenki ismer mindenkit, elég toleráns közösség, a tanárok is egyébként. Van egy sajátos hangulata :) a szóbeli egyfajta pályaalkalmassági. Közös drámajáték, illetve kell vinni monológot, és verset is, talán dalt is.
3/5 anonim válasza:
Liberális iskola, jófejek és sznobok olvasztótégelye. A légkör kellemes, de kifutása nem nagyon van a dolognak. Innen kicsi az esélye, hogy bejuss bármilyen felsőoktatási intézménybe.
4/5 anonim válasza:
Szia! Eszméletlenül jó suli. Egy átlagos napon is rengetegen rohangásznak zokniban, mindenki ismer mindenkit, akály milyen a személyiséged elfogadnak. Nagyon jó hely, gyere te is❤️ Sok sikert
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!^^
2020. febr. 2. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!