Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha felvettek, akkor tényleg...

Ha felvettek, akkor tényleg küldenek sms-t? XD

Figyelt kérdés

Nekem ma mondta (volt) osztálytársnőm, hogy alig várja az sms-t, hogy felvették-e. Csak én nem tudtam hogy ez így megy? xD És mégis kinek van pénze ennyi sms finanszírozására? (A befizetett "eljárási díjban" ennek az ára is benne van? Vagy hogy működik ez az egész?)

Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de tényleg nem tudok erről semmit... =/

2010. júl. 15. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha megadtad a mobilszámod jelentkezésnél akkor küldenek smst hogy hova vettek fel akkor amikor meghúzzák a ponthatárokat. de ez még nem hivatalos. az 1-2 héttel az smsm után jön a sulitól levél formájában.
2010. júl. 15. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Küldenek, de a felvi.hun vagy fél nappal hamarabb már fent volt az eredmény.
2010. júl. 15. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaja kapsz, ha megadtad a számod, de ki tudja mikor.

Tavaly én fél órával a pontok kihirdetése után kaptam, valaki pedig dél nappal utána, szval...

2010. júl. 15. 16:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már értem ^^
2010. júl. 15. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én anno 9 körül láttam a felvin a pontokat :)

a felvi is befog halni, előtte az lesz kiírva hogy "a 2010es ponthatárok hamarosan..." vagy valami ilyesmi ... aztán smst éjfélkor kaptam meg "Gratulálunk, Ön besorolást nyert ...." alatta a pontszámom és az egyetem, kar, szak :)

2010. júl. 15. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Megnéztem a telefonom, nekem tavaly 20:45kor küldték az sms-t. A Pont ott partin 8 körül hirdették ki, a felvi meg elég nehezen elérhető volt. Ha a számod megadtad, akkor küldik.
2010. júl. 15. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
mikor lesz a kihírdetés?
2010. júl. 15. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat =D

22.-én lesz, pontosan 7 nap múlva ~

2010. júl. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!