Egyetemen az e-learning használata kötelező?
Szerintem annak annyi a lényege, hogy oda is töltenek föl tananyagokat; meg van olyan, hogy neked kell oda bele feltölteni a házidat. Úgy értem pl húzd rá a fájlt arra a helyre; és akkor úgy elmenti. Konstatálja, hogy megcsináltad, és akkor onnantól a tanár is látni fogja a fájlt. Meg olyan is van, amikor valami gyűjtést kell bemásolnod oda. Egyébként gondolom nem kötelező, de te bajod, ha oda töltötték fel a tananyagot, és nem élsz vele; ráadásul amikor a tanár direkt kéri, hogy oda szeretné, hogy egy helyen legyen; akkor célszerű oda küldeni neki:D Különben pl ha mondjuk tegyük fel, egy hónappal a határidő előtt megcsinálod, és akkor elküldöd neki e-mailben; és akkor lehet, hogy legközelebb, amikor nézi, akkor már elsiklik fölötte, és akkor mondjuk pl ha nem töltötte le már rögtön akkor, amikor megérkezett. Szóval kell azt használni. Az e-learning egy nagyon jó dolog, én szeretem.
Meg szal, tényleg, nem az ő bajuk, ha ott van elérhetőként a tananyag, te meg nem tanulod meg, mert nem akarod használni. Nem nagy ördöngösség. Van ott a vonal és az X között a sarokban egy olyan, hogy előző méret, és akkor ott kisebbre rakod, meg ott a szélénél is lehet növelni-csökkenteni az ablak méretét; a mappát is kisebbre veszed, ahova mentetted a fájlt, és akkor megfogod a fájlt, és ráhúzod arra a mezőre, ahol ott írja, hogy húzza ide a fájlt. Semmi extrás nincs benne. Jó az, hidd el nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!