Érdemes anglisztika szakon tanulni?
Figyelt kérdés
Milyen kilátásai lesznek az embernek,miután elvégzi?#egyetem #tanulás #oktatás #állás #nyelvtanulás #anglisztika #angol #felsőoktatás #munkahely #karrier
2019. szept. 8. 12:24
11/14 A kérdező kommentje:
És a mesterképzések?
Lehet menni fordító tolmács -ra,vagy nemzetközi tanulmányokra például.
2019. szept. 8. 15:01
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért pontozzák itt le a teljesen jó válaszokat. Valakinek fáj az igazság?
Kérdező, a hármas szintet tudsz hozni matekból, akkor eltudsz végezni egy könnyebb gazdasági szakot, ami itt van az teljesen más mint a középiskola, a 4 alapműveletet kell tudni használni. Aki ezt nem tudja, az nem is való felsőoktatásba.
Mehetsz tolmácsnak is, ha elég penge vagy nyelvekből, de oda csak a legjobbak mennek, és a felvi szerint pl egy gazdmenes Bsc-s magasabb fizetésre számíthat, mint egy tolmács MA-s, úgy, h a gazdasági szakok sem vészesek.
13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos matekból 2-es vagyok,angolból, biológiából, történelemből viszont 5-ös.
2019. szept. 9. 13:11
14/14 anonim válasza:
A matek 2-es az csak egy szám. A legtöbb gazdasági szakhoz a statisztikán kívül csak négy alapművelet kell. De mondom akkor menj kommunikációra. Másik ötlet: angol-média szakos tanár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!