Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ciki? Késtem egy évet (7...

Ciki? Késtem egy évet (7 évesen mentem suliba), és a gimi, ahová járok 5 éves. Most lennék 3. -os, ha 'rendesen' mentem volna, viszont most leszek 10. -es (vagyis a 9. -es anyagot idén vesszük).

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a legtöbb ember akit ismerek 7 évesen kezdte a sulit, én is, alig vannak akik 6 évesen. és én is 5 éves gimibe jártam, most érettségiztem 1-2 hónap múlva húsz leszek. :)

egyáltalán nem érzem cikinek :D

2010. júl. 14. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet velem is, 7 évesen kerültem általánosba, 8. végén nyelvi előkészítőt választottam, ami ugye öt éves. Kicsit fura, hogy 19 évesen azt tanultuk, amit 17-18 éveseknek szántak, viszont nem éreztük magunkat bukottaknak és az évfolyamtól átlagától jóval értelmesebbek voltunk... :D Szerintem ez az 1-2 év sokat számít, hogy tényleg mennyivel vagy érettebb és ez meglátszik például az érettségiden is.
2010. júl. 14. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
én ezt nem értem, miért parázol? ez teljesen normális. én 6 évesen mentem suliba, 5 évesre járok most és 40ből kb 5 gyerek olyan mint én, a többiek mind késtek egy évet oviból :D
2011. jan. 7. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!