Ciki? Késtem egy évet (7 évesen mentem suliba), és a gimi, ahová járok 5 éves. Most lennék 3. -os, ha 'rendesen' mentem volna, viszont most leszek 10. -es (vagyis a 9. -es anyagot idén vesszük).
Én idén érettségiztem és hó végén 20 leszek... pont olyan okokból mint te, ciki? :)
Tény hogy mindenki megkérdezi ez hogy lehet, de szerintem semmi gáz nincs ebben!
Én1 évet szalajtotam oviban, van egy csajszi a suliban, aki ugyanakkor született, mint én, ő most érettségizett, én jövőre:)
Am. semmi gond nincs ezzel nyugodj meg.
Ezen már nem tudsz változtatni. Vagy a szüleid, vagy az óvónők úgy döntöttek, hogy később mész iskolába. Miért baj ez? Semmiről nem késtél le. Ötéves a gimi? És? Legalább rendesen megtanulsz egy nyelvet. 20 évesen fogsz érettségizni? Vannak egy csomóan, akik sosem fognak. Miért lenne ciki? Inkább örülj annak, hogy tovább maradhtsz "gyerek"...
Én anno hatévesen mentem iskolába, nálunk még nem volt olyan, hogy maradhattál az óvodában még egy évet. Nem volt öt évfolyamos gimnázium, nem volt nyelvi előkészítő év.
18 évesen érettségiztem, egyből mentem egyetemre, ott meg csúsztam két évet az idióta szervezés miatt. Olyan, mintha én is "lemaradtam" volna. Emellé még nyelvet sem tanulhattam egy évig heti 16 órában. Nem tudom, ki járt jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!