Elsős vagyok az egyetemen, ezen a héten van a regisztációs hét, tehát nincs tanulás? Holnap lesznek tréningnek, felmérések?
A regisztrációs hét azt jelenti, hogy ezen a héten kell véglegesítened a tárgyfelvételt és bejelentkezned a félévre (ha még nem tették meg helyetted mások, tekintve, hogy elsős vagy). Oktatás a szorgalmi időszak alatt van.
"Mik ezek a tréningek, felmérések? Előzetes jelentkezés alapján van.. de nem jelentkeztem sehova. Fontos lehet?"
Nem tudom, melyik egyetemről van szó egyáltalán? A kötelező jellegű szintfelmérőkre általában nem kell jelentkezni, szóval nem hiszem, hogy annyira fontos lenne, de tanulmányi osztályon bármikor megkérdezheted... A jelentkezéses szintfelmérők általában arra mennek rá, hogy ha nagyon jó eredménnyel megírod őket (általában 5-ösre), akkor a releváns alapozó tárgyakat teljesítettnek tekintik, így nem kell bejárnod rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!