Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagy gondban vagyok. Mit...

Nagy gondban vagyok. Mit lehetne tenni? -félév utólagos passziváltatása.

Figyelt kérdés

Tudom ciki, meg meggondolatlan vagyok, voltam. De minden vágyam az egyetem, azonban úgy érzem ez most nem fog menni. anyagiak és egy betegség miatt.

Már felvettem a tárgyakat és aktív a felev.

Lehet valahogy MÉG passziváltatni? Úgy, hogy ne vesszen el egy, vagy két félévem?

Szomorú vagyok tényleg, meg akarom nagyon, de most úgy vagyok vele, ha belevágok, lehetséges, hogy év közben "robban a bomba" és akkor mindenképp bukom a felevet. Nem kockaztatnék.

Szóval hogyan és kihez forduljak? Ha lehet.

Pázmány

Állami

2019. szept. 4. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szept 2., 3. hetéig szerintem a legtöbb helyen simán lehet.

Órákat ahogy felvetted, le is tudod adni, a félévet pedig passzívra tudod állítani.

2019. szept. 4. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a neptunban. Jelenleg nem engedi áttenni passzivra.
2019. szept. 4. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
felhivod a tanulmányi osztályt/ bemész személyesen, elmondják mi a menete
2019. szept. 4. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg technikailag azért nem, mert meg fel vannak véve a tárgyak, előbb azokat szerintem le kell adni.
2019. szept. 4. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában az első héten külön kérvénnyel még megoldható. Ha meg betegség az ok, akkor évközben is lehet passziváltatni a félévet. (pl.ha valaki balesetet szenved, stb.)
2019. szept. 4. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5:

Normálisabb helyeken szept 2.,3. hetéig mindenféle különösebb kérvény meg indoklás nélkül lehet simán passziválni.

2019. szept. 4. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Akkor nekem miért nem enged passziváltatni?

Vagy előbb le kellene adni a tárgyakat?

2019. szept. 4. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!