Óbudais egyetemisták, tudnátok segíteni ebben a kérdésben?
Figyelt kérdés
Újrajelentkezés esetén az aktív felhasználd féléveidnek a száma az 1-től megy tovább(azaz mondhatni "nullázódik") vagy folytatódik ahonnan abbahagytad?(pl 3. aktív félévben voltál és onnan folytatod)2019. aug. 31. 06:10
1/3 anonymousreview60 válasza:
Értelmetlen a kérdés. Nincs lenullázódás, miért lenne? X db félévet már elhasználtál. Akkor is, ha a SOTE helyett mész villanyra. Volt más szak helyett Kandóra ment évfolyamtársam.
2/3 anonim válasza:
Nem teljesen értem mit akarsz kérdezni.
Ha az állami támogatott félévekre gondolsz, az nem nullázódik.
Ha pedig arra gondolsz, hogy az adott képzés ideje pl 7 félév helyett csak 5 lesz, akkor arra azt mondom, hogy nem valószínű, hiszen ha tanterv szerint haladsz, akkor nincs szükség újra felvételizni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert ugye ha az átlag nincs meg, akkor érdemes újrafelvételizni, hogy államin maradhasson az ember és ne csússzon önköltségesre és érdekelt ez a dolog mert szabályzatban nem igazán találtam róla leírást.
2019. aug. 31. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!