BGE vagy ELTE GTI?

Figyelt kérdés
Melyiket lenne erdemesebb valasztani?

2019. aug. 27. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
A presztizse az ELTE GTI-nek hajszálnyival jobban hangzik, ezért ezt sorolnám az első helyre. De a BGE is jó.
2019. aug. 28. 08:19
 2/9 Ramos ökle ***** válasza:
90%

Attól függ, melyik szak.

A BGE elismert, jó név, sok jó tanár van. Az ELTE nem kifejezetten ebben a témában jó, az intézetük is új.

Ennyi alapján BGE inkább.

2019. aug. 28. 17:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Penzugy szamvitel leginkabb.
2019. aug. 28. 18:14
 4/9 Ramos ökle ***** válasza:
100%
Arra jó a BGE, tudtommal szeretik őket a piacon, Corvinus hasonló.
2019. aug. 28. 19:02
 5/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
75%
BGE inkább. De kb. mindegy, mindkettő erős és elismert intézmény.
2019. aug. 28. 21:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) , A BGE rol eddig csupa negativ velemenyeket hallottam,az Elte gti viszont elegge felkeltette az erdeklodesemet,es tetszik hogy van megajanlott jegy rendszer.A BGE meg sokak szerint nem is egyetem hanem inkabb foiskola szintu intezmeny,ugyhogy inkabb az Elte Gti fele hajlok,de koszonom mindenkinek az epito jellegu hozzaszolasokat:)
2019. aug. 28. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Akkor csak a BGE. Bár az ELTE-rol hallottam jókat de a pénzügy és számvitel azért a BGE-n erősebb,gyakorlatiasabb és erős képzés van a PSZK-n ezen a szakon.
2019. aug. 31. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Valamiért mégis az elte gti-n kapsz acca vizsgákat, nem a gyakori által sztárolt bge-n

Tehát az előbbi nemzetközi színvonalú

2019. szept. 12. 01:57
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Huh gyorsan kaptam a 0%-ot. Mindenesetre érdemes körbenézni, és nem csak a bge-sek marketingszövegének hinni itt gyakorin (sokan vannak, jogszabályi minimumpontszámmal felvesznek mindenkit)
2019. szept. 12. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!