Ti várjátok már a sulit? :DDD Ki hanyadikos lesz?
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 21:26
11/20 anonim válasza:
Várom már. Utolsó év a gimnáziumban.
12/20 anonim válasza:
Most várom, 10.be megyek. De egy hét alatt megunom
13/20 anonim válasza:
Igen, egyetem harmadév. A harmadik héttől kezdődik a szakmai gyakorlatom, azt jobban várom, mint az órákat.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Utolsó, én is 11-be megyek. Várom már, de csak azért, mert új ofőnk lesz, meg néhány új tanárunk.
2019. aug. 28. 15:02
16/20 anonim válasza:
Másodéves egyetemista leszek, várom, de kicsit izgulok is.
Sok és nehéz tárgyam lesz, állítólag ez a legnehezebb félév és szakosodás után kicsit könnyebb lesz.
19F
17/20 anonim válasza:
11.-be megyek, picit várom, mert itthon már unatkozom, de ha belegondolok milyen stresszes lesz ez az évem, akkor elmegy az összes életkedvem
18/20 anonim válasza:
Én nem igazán, 11. osztályba megyek, és nagyon ijesztő, hogy milyen gyorsan telik az idő:(( nem rég még pici gólyák voltunk...
19/20 anonim válasza:
Ugye? Elment a gimi fele... Mikor lettünk ilyen nagyok? Jövőre érettségi, idén le kéne nyelvvizsgázni. Nem akarom :(
20/20 A kérdező kommentje:
Meg az emelt tantárgyak 😅 nyelvvizsgázni is kellene, kérdés hogy miből, mert szerintem nincs akkora nyelvtudásom, amivel sikeres nyelvvizsgát lehetne tenni. Jövőre meg érettségi, akkor meg nem tudnék rá készülni, szóval jó lenne összekapnom magam :(
2019. aug. 28. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!