Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik gazdasági szakon van a...

Melyik gazdasági szakon van a legkevesebb matek?

Figyelt kérdés

Egy nyelvszakot végeztem és mellé szeretnék egy gazdasági szakot elvégezni. Matekból 3-as 4-es voltam középiskolában, bizonyos részei jól mentek a mateknak (egyenletek, statisztika), de nem volt a kedvenc tárgyam.

Leginkább a kereskedelem és marketing, valamint a turizmus-vendéglátás érdekel.

2019. aug. 24. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Talán a Turizmuson van a legkevesebb matek, de ha ez a kettő az opció, akkor inkább a marketing.
2019. aug. 24. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én turizmus-vendéglátásra jártam, 2 félév gazdasági matek volt. Köze nem volt a gimis anyaghoz. Sajnos én sem voltam egy matek zseni, de sikerült.

N

2019. aug. 24. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Corvinusos vagyok, nálunk a Kerkmarkosoknak és turizmusosoknak ugyanannyi matekjuk van (még ugyanahhoz a tanárhoz is kell felvenniük, ugyanaz az anyag).

Ahogy én észrevettem (legalábbis a Corvinuson) a gazdelemzősök, gazdinfósok és pénzügy-számvitelesek matekoznak legtöbbet, minden más szakon ugyanannyi a matek (2 félév)

2019. aug. 24. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
2019. aug. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!