Ha valaki egyetemi kollégiumi fellebzés által jut be a kolira, akkor "kitolja" azt az személyt, akinek a bejutottak közüli listáján a legkevesebb pontja? Vagy hogy müködik az ilyen fellebzés?
Várólistára kerülsz. A napokban több kérdés is volt erről, meg méltányossági kérelem, minden.
Fölösleges köröket futsz, használd másra a szabadidőt még amíg van.
Akit felvettek már nem kerülhet be. Idén én is nagyon kimaxoltam, pont annyi volt a ponthatár mint amennyi nekem volt. Ahogy már mások is leírták, a fellebőzőket/méltányosságisokat, stb. általában várólistára teszik, de pl. a kolesz is gondol erre és nem 100%-osan töltik be első körbe a helyeket. Illetve van olyan is aki nem megy el/elfelejt beiratkoznia a koliba vagy valami miatt lemondja a helyét, évközbe akár egy hét után otthagyja mert neki nem tetszik, vagy bármilyen oka lehet. Na ezeknek az embereknek a helyére szokták a várólistásokat felvenni, illetve valamennyi frőhely pl. nálunk fenn van tartva a szakkoliba jeletkezőknek és lehet hogy onnan se töltik fel akkor oda is tudnak még plusz jelentkezőket berakni.
De mégegyszer a lényeg, bármennyi ponttal is kerültél be, ha benn vagy és beköltözöl nem fognak kirakni azért hogy mást betegyenek a helyedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!