Egyetemi tárgyfelvétel NEPTUN applikáción keresztül?
A neptun rendszeren azt hittem nem lehet túltenni, de ez az app vicc kategória sajnos.
Nagyon nem javaslom ezzel vegyél fel tárgyat.
Nekem a használatával is csak negatív tapasztalatom van.
Tárgyfelvét szigorúan csak gépről, +neptunpowerup.
Illetve előző nap jelentkezz már be, a powerup nem enged kidobni. (gép menjen persze).
Így van esély 6.00-kor esetleg elkezdeni felvenni a tárgyakat.
Nyilván a több ezer hallgató egyszerre fogja ezeket megpróbálni, a szerverek ezt remekül fogják bírni :D
Én első évemben 2 gépen + telefonon és tableten alkalmazás kombinációval vettem fel a tárgyakat, akkor nekem használható volt. De olyan is volt már, hogy valami frissítésnek köszönhetően (!!!) be se lehetett lépni az alkalmazásba. Szóval elég necces a dolog. Amúgy egyszerűbb volt az alkalmazásban felvenni, mint telefonon böngészőből szórakozni (vizsgát vettem fel eddig telefonról böngészőből, a vizsgafelvétel az alkalmazásban lehetetlen volt akkor, mikor próbálkoztam vele, mert időpontokat nem írt - végül is pont az számít), de ehhez tényleg az szükséges, hogy működjön is az alkalmazás :'D bár egy ideje nem néztem rá, hogy milyen állapotban van...
Amúgy tényleg undorító az az alkalmazás, de a tárgyfelvételt viszonylag gyorsan meg lehetett vele oldani. Nekem legalábbis anno gyorsabb volt mint gépen :'D
Az app semmire se jó. Én próbáltam használni, de a tárgyfelvétel messze fontosabb annál, minthogy ezen bukd el.
Telefonról teljesen jól lehet felvenni tárgyakat a honlapot megnyitva is. Pl én múltkor buszon ülve, munkából hazafelé vettem fel a targyaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!