Egyetemisták, ti szerettek egyetemisták lenni?
Figyelt kérdés
Most vettek fel, és még el se kezdődött, és már az ereimet vágnám lassan fel a sok idegeskedéstől. Eddig háromféle véleményt hallottam az egyetemről:
Gimisek: az egyetem olyan jóóó lesz úgy várom!
Egyetemisták: meg akarok halni, utálom, az élet szar, ne menj egyetemre, mert te is meghalsz
Egyetemet végzett felnőttek: ne legyél már ilyen negatív! Az egyetem nagyon jó! Nem szabad kihagyni! *aztán mond 20 dolgot amiért rossz az egyetem*
Ti mit gondoltok? Főleg azokat kérdezem, akik most egyetemisták :D
2019. aug. 22. 21:37
11/15 anonim válasza:
Én negyedéves leszek építőmérnök szakon és szeretem :) A négy éves képzés életem legszebb nyolc éve lesz :D Sokkal jobb minden mint gimiben volt. Nehezebb és sokszor éjszakáznom kell zh-k, leadási határidők meg vizsgák előtt, de nekem megéri. Nincs annál jobb érzés, amikor meglátom a zöld pipát a Neptunban :)
12/15 anonim válasza:
Utolsó fizud meg jó ha nettó 150-at elfogja érni, építőmérnökök létminimum alatt keresnek.
13/15 anonim válasza:
Utolsó, ez hogy jön a témához?!?!? Gondolj amit akarsz de én még mindig azt mondom hogy ha azzal foglalkozik az ember amivel szeret viszont nem olyan jó a fizetése sokkal jobban fogja érezni magát mintha azzal foglalkozni amit utál vagy unalmas neki viszont sokat keres vele. Nem éri meg egy egész életen át napi 8 órán keresztül csinálni valami olyat amit nem szeret az ember.
14/15 anonim válasza:
Őszinte leszek. Most kezdem majd a 2. Évemet. Rengeteget sírtam a 2 félév alatt, sokat idegeskedtem (volt amikor feleslegesen), minimum hajnali 2 ig tanultam minden nap. Viszont olyan barátokat szereztem akiket imádok és nem adnék semmiért, azt tanulhatom amit szeretek és hiába volt nehéz az első év de a nyáriszünet alatt nagyon hiányoltam és már most tűkön ülök hogy mehessek vissza. Jó lesz nem kell aggódni. Lesznek jó és lesznek rossz pillanatok, de ha jó a társaság és azt tanulhatod amit tényleg szeretsz akkor nincs para. Ha van valami kérdésed az egyetemi élettel kapcsolatban írj bátran !
15/15 anonim válasza:
Én az egyetemen gyűlöltem meg azt a tudományt, amit imádtam. Mióta sz eszemet tudom, biológus akartam lenni, így az ELTE TTK biológia alapszakra jelentkeztem. Az emelt bioszom 95% lett, az emelt kémiám 84%. De iszonyatosan megutáltatták velem ezt az egészet. Szóval mindenki messze kerülje el az ELTE nevű mocskot. BTK-s barátaim is hasonlókat mondtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!