Mit vegyek fel testnevelés gyanánt a Szegedi Tudományegyetemen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kötelező valamit felvenni, és én nem szeretem sem a labdajátékokat, sem semmit amiben futni kell. Valami chilles óra kellene, amin nem sok mindent kell csinálni. A pontos nevét ha tudjátok és a kódját ha leírnátok azt megköszönném.2019. aug. 21. 20:12
1/8 anonim válasza:
Bejárni esetleg ne járjunk be helyetted? Kódját persze...
2/8 anonim válasza:
Gerinctornát jószívvel ajánlom :)
Van joga, zumba, tollas, kick box, amit csak kívánhat az ember...
3/8 anonim válasza:
Én úszni jártam. Csak 45 perc volt. Annyi volt a feladat minden órán, hogy ússz 1000 métert, ha végeztél, mehettél, de legfeljebb 45 perc után akkor is vége volt, ha csak két kört úsztál. Jófej tanárok voltak, elég chilles volt.
4/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy így közbe kérdezek, de amúgy már látni a meghirdetett tesi kurzusokat, és csak én vagyok béna, vagy még mindig nincs semmi?:D
5/8 anonim válasza:
Vitorlázás Kipper Györggyel/sárkányhajózás.
6/8 anonim válasza:
Ha én teljesen felmentett vagyok testnevelésből, akkor gyógytornára kell járnom az egyetem keretein belül (is), vagy elfogadják a szakorvosi igazolást és elengedik a kötelező tesit?
(Leendő SZTE-s)
7/8 A kérdező kommentje:
Elfogadják elvileg az igazolást.
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 20. 01:18
8/8 A kérdező kommentje:
Végül asztaliteniszeztem ( ha valakit érdekel).
2022. jan. 25. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!