Mennyi esély van tanárt találnia egy iskolának a hátralevő 1-2 hétben ha egész nyáron nem talált?
Az igazgató nyugodt(nak) tűnik majd lesz tanár azt mondja. Nem értem a nyugalma mire alapszik mert nyáron folyamatosan ment a hirdetés és senki se jelentkezett adott szakokra (mat és nyelv) így nem tudom ha 2 hónap kevés volt a hátralevő 2 hét miért lenne elég. De ő tudja (vagy ő se)
Szerintetek van esély matekost (pl ) felhajtani így 2 héttel a kezdés előtt?
Bár pl kémiás 5 éve nincs itt ebben a suliban és mi van, semmi.
"Csak nem azt akarod mondani, hogy mert máshol nem találsz állást? "
hogy én mit találok mit nem azt tán hadd tudjam én jobban és nem te.
erről ennyit.
Egy megkeseredett ember vagy aki mélységesen utálja a munkahelyét. Változtatni nem tud/akar, pedig állítása szerint képzett.
Havonta két kérdést kiírsz a gyakorira melyekre nem vársz választ mert csak szidod a munkahelyedet. Céljaidat szerintem még te magad sem érted. Ezért is írtam, hogy pszichológiai eset vagy. Egy szakember biztosan helyre tudna rakni. Sajnos sokan nem ismerik fel, hogy segítségre szorulnak és ilyen vagy te is.
"pedig állítása szerint képzett."
Akkor újra elmondom a hatalmas bölcsességet. Ha valakinek (pl nekem) van X diplomája( nekem pl 3 db) a fiókban (= az illető képzett) az SEMMIT se jelent.
mert a munkaerőpiacon az számít mik azok a képzettségek.
Lehet ha lenne egy OKJ villanyszerelőim, többre mennék mint a 3 egyetemi semmire se jó WC papírral.
Válasz a kérdésedre: Kicsi az esély.
A végzettséged nem a gyakori népének a hibája. Mi a célod az alapítványi iskolás kérdéseiddel? Javaslom keres magadnak piacképesebb végzetteéget.
Valami iskolapszichológus vagy?
"Ez pszichológus? "
Hát végzettségem szerint lehetnék az.... a diploma megvan. Más kérdés hogy soha 1 napot se dolgoztam a területen pedig 1999ben végeztem
"En pl pincér akarok lenni tanárbol"
Hát az menjen pincérnek 6 anyja volt, ott első nap tömeggyilkosság lenne és a sok felfújt szarjanit 5 percig se bírom, az első nap belevágnám a tahójába a nagykést.
Előbb megyek szénbányába napi 12 órába.
" menj el kozgazdasznak atképzessel,"
És azt ki fizeti? Majd tán te?
Másik meg a munkaerőpiac egy 40 feletti átképzett a pályán sose dolgozott közgázosra várna? Kötve hiszen. Az egyetem ontja magából a huzsonéves 10 nyelven beszélő fiatalokat-és még azok se nagyon kellenek sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!