Normális, hogy 45-en leszünk egy csoportban jövőre? Nincs erre valami szabály?
Ma pár osztálytársamnak és nekem be kellett mennünk segíteni a suliba a tankönyvek rendszerezni és ott mondta az ofő, hogy matekfakton 45-en leszünk, mert nem bontják ketté a csoportot. Tavaly már rebesgették, hogy nagyon sokan leszünk, de reménykedtek a tanárok is, hogy szétbontják kétfelé.
Az egy dolog, hogy a terembe is alig fogunk beférni, de egyáltalán szabályos ilyen nagy létszámú csoport? Nincs rá valamilyen meghatározás, hogy hányan lehetnek egy osztályban?
És azt is tudod, hogy a matektanároknak mennyi a heti óraszáma? Lehet, nem fér nekik bele.
Az eredeti kérdésedre visszatérve: nem hiszem, hogy lenne rá szabály. Tavaly érettségiztem, a felettem lévő évfolyam egyik osztályában 41-en voltak. Ismert, neves gimnáziumról van szó. A legtöbb tantárgyból nem volt csoportbontás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!