Mikortól tudok órarendet összeállítani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még nincs tárgyfelvétel, viszont megkaptam a NEPTUN kódomat és szerettem volna egy órarendet összeállítani, de azt írja még, hogy "nincs találat". Nálatok sincsenek még kint a mintatanterv tárgyai? Ez mikorra várható?2019. aug. 6. 16:26
1/8 anonim válasza:
Hogy lenne még kint? Targyfelvétel a hónap végén lesz, az SZTE-n azt hiszem 26-tól. Nyugodj meg, lesz órarended.
2/8 anonim válasza:
Gondolom egyetem függő. Nekem már kész az egész.
3/8 anonim válasza:
Hat SZTE -n mar látszanak a tárgyak. De nem lehet felvenni max órarendtervezőbe rakhatod be aminek nincs sok ertelme ha utolag változtatsz. Csak nyűg törölgetni. Esetleg papírra leírod hogy mit szeretnel de nem biztos hogy összejön úgy felvenni.
4/8 anonim válasza:
Neptun PowerUp tárgyfelvevő funkcióját ajánlom! Így garantáltan fel tudod venni azokat az órákat abban az időpontban amikor Te akarod!
5/8 A kérdező kommentje:
Órarendtervezőbe szerettem volna megnézni, hogy hogyan számolhatok. 1# Egyértelműnek tűnt, hogy össze lehet rakni egy nagyjából órarendet, hogy a tárgyfelvétel napján ne érjen meglepetésként és kapkodás legyen a vége.
2019. aug. 6. 17:08
6/8 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el, mi ez a neptun powerup v mi az isten? :D
8/8 anonim válasza:
Ez teljesen egyetemfüggő, nézd meg a honlapon, érdeklődj, ha nem tiszta. Én pl már felvettem az összes tárgyamat, elindult a beiratkozás is. (BGE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!