Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak en nem fogom fel hogy...

Csak en nem fogom fel hogy most mi ez a okj s dolog ami megszunik? Röviden eltudna mondani valaki?

Figyelt kérdés
Ahogy en ertelmezem nem lehet majd semmilyet végezni levelezon, meg fizetosen se? Ennyi amugy?
2019. aug. 3. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az alapképzést iskolarendszerű oktatásban lehet csak elvégezni, úgy tudom.
2019. aug. 3. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Lesznek képzések, amiket ha el akarsz végezni, be kell csattognod hetente kétszer délutánonként egy középiskolába. Én így értelmezem.
2019. aug. 3. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Szóval ha én felnőtt dolgozó ember vagyok, és délután is dolgozok és okj-ra szeretnék mellette járni, akkor én egyszerre a kettőt nem fogom tudni megcsinálni? Vagy ezt még nem tudni?
2019. aug. 3. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Aki most biztosat mond neked, az hazudik. Még semmi konkrétum nincs, csak elképzelések vannak.
2019. aug. 3. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Eddig is voltak iskolarendszerű OKJ-k ahol rendesen "iskolaidőben" volt a tanítás vagy heti 2-3 délután meg felnőttképzések ahol péntek délután és/vagy szombaton voltak az órák. Ha valaki műszakban dolgozott eddig is nehéz volt olyan OKJ-t találni ahova be tudott mindig járni. Nekem az jött le hasonlóan megmarad az iskolaidős képzés meg ez a péntek-szombat csak más néven. A felnőttképzés eddig is fizetős volt, ez szerintem ugyanúgy marad. Az esti iskolarendszerűnél (a heti 2-3 délutánosnál) volt lehetőség ingyen vagy fizetősön tanulni kortól és előképzettségtől függően, ez az amiben nem vagyok biztos hogy megmarad.
2019. aug. 3. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja. A kormány félreértelmezi, az oktatás megreformálását. Azért megnéznék egy 40 éves dolgozó családanyát, vagy apát, akinek egészségügyi vagy bármilyen okból szakmát kell váltania, az hogy oldja meg. Lesz ennek még visszhangja! Idióta magyar oktatásrendszer....
2019. aug. 3. 11:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez miatt megszunik elvileg a levelezo oktatas?
2019. aug. 3. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
#6: Vagy megy betanított munkásnak, vagy megpróbál diplomát szerezni egyetemen. Ott még van levelezős képzés.
2019. aug. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!