Corvinuson mar az elso felevben fel kell venni valami KötVál tantargyat vagy en dontom el hogy melyik felevben veszem majd fel?
Figyelt kérdés
Pl környezetgazdasagtant kilistazza nekem a Neptun elso felevben ajanlottkent,de a tantervben latom ,hogy mas felevekben is fel tudom oket venni.Mennyire ajanlott elso felevben felvenni KötVált? Szarmazhat belole a kesobbiekben hatranyom,hs pl a kornyezetgazdasagtant nem elso felevben veszem fel,hanem majd a kesobbiekben valamikor? Es ezek kozul a KötVál targysk kozul mennyit kell osszesen felvenni a kepzes soran?
Koszonon a valaszokat elore is!
2019. aug. 2. 12:34
1/3 anonim válasza:
Felveheted, de első félévben még elég a sima kötelező tárgyakat.
2/3 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem baj ha most nem veszel fel 1 kötvált se, a lényeg az, hogy a képzés végére meglegyen x kredit belőle. Nem tudom milyen szakos vagy, de ált. 3-3 tárgy kell az elméleti-gazdaságtani és a társadalomtudományi blokkból. Tehát teljesen rád van bízva, mikor teljesited, és később akár többet is felvehetsz 1 félévre. :)
3/3 anonim válasza:
Szia
Nem kötelező, de szerintem nem hátrány ha veszel fel már első félévben, mert akkor később könnyebb lesz. Illetve arra sem árt figyelni ha esetleg ösztöndíjat szeretnél, hogy meglegyen hozzá a minimum kredited.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!