1 napja nem enged be a Neptun. Tényleg ennyire rossz?
Sziasztok, tegnap kaptam az egyetememtől emailt, benne a Neptun kóddal stb, azóta próbálok csomószor bejelentkezni és folyamat azt írja ki, hogy érvénytelen felhasználónév/jelszó,pedig biztos jól írom be végig.
Mi lehet itt a hiba? Már kezdek ideges lenni.. Hallottam sokat arról, hogy milyen sz*r a Neptun, de ennyire?
Tudod mi a jelszavad ugye?
Nekem Ne19990115 volt amig meg nem valtoztattam.
Neked is ugyanez a szuletesi datumoddal gondolom, de van valahol egy reszletes tajekoztato amit emailben kaptal
Írd be jelszónak a születési dátumodat pontokkal elválasztva.
Nekem így működött: 1999.03.14
Szóval nem kell "Ne" meg semmi.
"Nem, ez biztos nem a neptun hibája. Biztos, hogy jó a jelszavad is?"
Hogyne lenne a neptun hibája, szerinted ennyien nem képesek normálisan beírni a születési dátumukat és az azonosítót ctrl+v-zni?
Én 4 napig nem tudtam belépni, ma kaptam az e-mailt hogy kijavították a hibát, és be is tudtam lépni.
Azért ez elég durva, hogy 4 napig nem tudtál belépni. Te írtál nekik először emailt, hogy nem tudsz belépni, vagy automatikusan küldtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!