Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány órától lehet jelentkezni...

Hány órától lehet jelentkezni pótfelvételire?

Figyelt kérdés
Nekem most lesz az első pótfelvételim és eléggé izgatott állapotban vagyok. Valaki tudja, hogy tavalyhoz képest körülbelül mikor lehet majd belépni? A válaszokat előre is köszönöm!

2019. júl. 29. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is most hívtam őket, három csörgés után kinyomtak... pedig én is tűkön ülve várom...
2019. júl. 29. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:

11: kinyomják folyamatosan.

Még jó, hogy vannak...

2019. júl. 29. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Legalább tennének ki egy mondatot a honlapra, hogy mit tudom én este 8-tol lesznek adatok
2019. júl. 29. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívtam őket, azt mondták, hogy a napokban fog kiderülni. Visszakérdeztem, hogy akkor nem is biztos, hogy ma kiteszik? Erre azt mondta az ügyintéző, hogy elvileg ma kellene, de várattat magára a dolog és gyorsan le is tette...

Most nagyon ideges lettem, ezen múlik az albérletem, mert meg van beszélve, hogy holnap jelentkezek, hogy mi a szitu...

2019. júl. 29. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kint van!
2019. júl. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!