Hány órától lehet jelentkezni pótfelvételire?
Figyelt kérdés
Nekem most lesz az első pótfelvételim és eléggé izgatott állapotban vagyok. Valaki tudja, hogy tavalyhoz képest körülbelül mikor lehet majd belépni? A válaszokat előre is köszönöm!2019. júl. 29. 10:36
11/15 anonim válasza:
Én is most hívtam őket, három csörgés után kinyomtak... pedig én is tűkön ülve várom...
12/15 anonim válasza:
11: kinyomják folyamatosan.
Még jó, hogy vannak...
13/15 anonim válasza:
Legalább tennének ki egy mondatot a honlapra, hogy mit tudom én este 8-tol lesznek adatok
14/15 anonim válasza:
Hívtam őket, azt mondták, hogy a napokban fog kiderülni. Visszakérdeztem, hogy akkor nem is biztos, hogy ma kiteszik? Erre azt mondta az ügyintéző, hogy elvileg ma kellene, de várattat magára a dolog és gyorsan le is tette...
Most nagyon ideges lettem, ezen múlik az albérletem, mert meg van beszélve, hogy holnap jelentkezek, hogy mi a szitu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!