Hány órától lehet jelentkezni pótfelvételire?
Figyelt kérdés
Nekem most lesz az első pótfelvételim és eléggé izgatott állapotban vagyok. Valaki tudja, hogy tavalyhoz képest körülbelül mikor lehet majd belépni? A válaszokat előre is köszönöm!2019. júl. 29. 10:36
1/15 anonim válasza:
A meghirdetések a mai naptól fokozatosan jelennek meg. Jelentkezni akkortól lehet, amint minden egyetem meghirdette a pótfelvételit. Ez legkésőbb péntek délelőtt megtörténik. De nem kell megrohamozni, lesz pár nap a jelentkezésre. Azt viszont fontos tudni, hogy a ponthatár a pótfelvételin nem megy lejjebb, tehát ha valahova nem vettek fel, azt hiába jelölöd újra (esetleg ha fizetősön kisebb volt a ponthatár akkor van értelme).
2/15 anonim válasza:
Eddig az volt, hogy 29-én, azaz ma fenn lesz minden a felvin és már mától jelentkezni is lehet. Most akkor mégsem???
3/15 anonim válasza:
Még a tv-ben is bemondták, hogy mától lehet jelentkezni, az edulineon is azt írták. Már nagyon izgulok miatta én is.
4/15 anonim válasza:
3:
Eleve nagyon rövid a határidő, még ha ma felrakják akkor is.
5/15 anonim válasza:
4:
Igen! Ideje lenni nyilvánosságra hozniuk a képzéseket.
7/15 anonim válasza:
6: Én is, nyugi:D folyamatosan frissítgetem a felvit, de semmi.
8/15 anonim válasza:
Én már telefonon is hívtam őket, de állandóan foglalt.
Ez szerintem azért nem korrekt, hogy így húzzák és veszik el az időt.
9/15 anonim válasza:
Milyen időt vesznek el? 10 perc az egész, és napok lesznek rá...
10/15 anonim válasza:
Azt, hogy mérlegeljed, hogy a meghirdetettekből hová mész.
Honnan tudod, hogy hová hirdetnek meg helyet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!