Hogyan fogok odaérni az órára, ha akkor kezdődik, amikor a másik véget ér? (egyetem)
Most leszek elsőéves, már felvettem a tárgyakat (az összes kötelezőt + 2 szabadon választhatót), viszont az órarendben feltűnt, hogy több órám is úgy kezdődik, hogy fizikailag lehetetlen el nem késni.
Tehát pl az egyik óra tart 9:00-tól 10:30-ig, a másik óra pedig 10:30-tól 12:00-ig. Hogyan fogom megoldani, hogy ne késsek el? Vagy ez a dolog bele van kalkulálva és a tanárok hamarabb elengednek?
A vicces, hogy pont a kötelező tárgyak esnek így, tehát még le sem tudom őket adni, hogy esetleg szellősebbre vegyem a napokat.
(ELTE BTK)
A tanszéked biztos direkt csinálta így, de aggódj. Nem csak te fogsz késni, hanem mindenki más is aki veled egy órára jár. Plusz a tanárok is szoktak ám késni. Az viszont kérdés, hogy pihenni meg a dolgod elvégezni van-e időd, ugye ezzel pont nem törődtek azok akik összerakták :D
Nálunk is volt több ilyen, már az elején kifog derülni, és tudnak róla a tanárok majd az első alkalommal, csak jelezzétek. Ugyanis bármennyire is fura, rohadtul nem kommunikálnak egymással sokszor, és azt se tudják ki milyen órát tart néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!