Milyen tanuló voltál és hány pontod lett az érettségin?
2-es és 3-as voltam világéletemben töriből. Az érettségim 5-s lett.
Nincs olyan statisztika, ami megmondja neked, hogy veled mi lesz. Eldől, ha odaérsz.
Jeles tanuló voltam, de az érettségi eredményeimmel nem vagyok elégedett. Aminek örültem: matek 4-es lett, de ebből rosszabbra számítottam, a töri emeltem pedig elérte a 80 %-ot, ami célom volt.
Aminek annyira nem: a magyar írásbelit elrontottam, ugyan a szóbelin fel tudtam hozni 5-re, de most sem értem, hogy a szövegértést miért néztem ennyire el!
A választottam 88 % lett, ami ugyan nem hangzik rossznak, de itt a szóbelit szúrtam el, az írásbeli még 97 % volt.
A legjobban a német miatt vagyok mérges, meg volt a középfokú nyelvvizsgám, ennek ellenére a B1 szintű érettségi csak 4-es lett! Pedig egy csomó típus feladatot csináltam meg előtte, de akkor valahogy nem ment.
3.válaszoló!
Egy másik kérdésnél olvastam a válaszod, ott 88℅-os emelt törit írsz...valahol azt, hogy tavaly érettségiztél...
Ilyenben miért kell kamuzni?
#8, látom, neked evidensebb az, hogy kamuzok, mint az, hogy rosszul emlékszel. :)
Tavaly IS érettségiztem, előrehozottan, nyelvekből, de a fő tárgyakat (matek, magyar, töri) idén csináltam, mivel idén végeztem a középiskolával.
88% lett a töri írásbelim, amit a szóbelivel felhoztam 92%re. Tudod, volt ott egy bő hónap, mikor még az írásbeliket kérdezték itt az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!