Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tanuló voltál és hány...

Milyen tanuló voltál és hány pontod lett az érettségin?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen tanuló volt és hány pontot ért el, hogy sikerült? Lehetőleg ebben az évben, de nem olyan fontos. Fogalmam sincs én mire számíthatok majd. Nem akarom túl vagy alábecsülni magam. :/
2019. júl. 26. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

2-es és 3-as voltam világéletemben töriből. Az érettségim 5-s lett.

Nincs olyan statisztika, ami megmondja neked, hogy veled mi lesz. Eldől, ha odaérsz.

2019. júl. 26. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam az osztály legjobbja, mégsem nekem lett a legjobb érettségim. Töri 50%lett. Pont azért, mert dupláztam, tehát föci és matek volt amire nyomtam magam emelten, a többit hanyagoltam, mert nem számított. A magyar ötös lett, mert az írásbeli szinte 0 iskolai tudást igényel, szóbelin pedig a lehető legjobb tételt húztam. Lényegében: középiskolás évvégi jegyek legyenek jók és rá kell állni a duplázásra.
2019. júl. 27. 00:52
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Kitűnő tanuló voltam végig, minden érettségim 90+% lett, az emeltek is.
2019. júl. 27. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
2-3 voltam, semmilyen tantárgyat nem éreztem magaménak, de végül azok a tantárgyak, amik a pontszámításkor számítottak (magyar közép, emelt angol) 4 és 5 lett, nem lett 2-em és 2 pont kellett volna szóbelin bioszból a 4-hez, mégis felvettek oda, ahova szerettem volna, első helyen. Nekem 316 pontom lett, ahhoz képest, hogy az egyik ismerősöm az orvosira készült, kitűnő volt, 3 emelt, nyelvvizsga, 301 pontja lett...
2019. júl. 27. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Négyes tanuló voltam így átlagban. Ötösök lettek a matek kivételével(az kettes lett), de a matekkal csak úgy voltam, hogy menjek át úgyis duplázok.
2019. júl. 27. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kitűnő tanuló voltam mindig is, érettségik 90+ lettek. Ez tavaly volt, évfolyam harmadiknak végeztem, felvettek oda ahova menni akartam.
2019. júl. 27. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jeles tanuló voltam, de az érettségi eredményeimmel nem vagyok elégedett. Aminek örültem: matek 4-es lett, de ebből rosszabbra számítottam, a töri emeltem pedig elérte a 80 %-ot, ami célom volt.

Aminek annyira nem: a magyar írásbelit elrontottam, ugyan a szóbelin fel tudtam hozni 5-re, de most sem értem, hogy a szövegértést miért néztem ennyire el!

A választottam 88 % lett, ami ugyan nem hangzik rossznak, de itt a szóbelit szúrtam el, az írásbeli még 97 % volt.

A legjobban a német miatt vagyok mérges, meg volt a középfokú nyelvvizsgám, ennek ellenére a B1 szintű érettségi csak 4-es lett! Pedig egy csomó típus feladatot csináltam meg előtte, de akkor valahogy nem ment.

2019. júl. 27. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
29%

3.válaszoló!

Egy másik kérdésnél olvastam a válaszod, ott 88℅-os emelt törit írsz...valahol azt, hogy tavaly érettségiztél...

Ilyenben miért kell kamuzni?

2019. júl. 28. 08:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#8, látom, neked evidensebb az, hogy kamuzok, mint az, hogy rosszul emlékszel. :)

Tavaly IS érettségiztem, előrehozottan, nyelvekből, de a fő tárgyakat (matek, magyar, töri) idén csináltam, mivel idén végeztem a középiskolával.

88% lett a töri írásbelim, amit a szóbelivel felhoztam 92%re. Tudod, volt ott egy bő hónap, mikor még az írásbeliket kérdezték itt az oldalon.

2019. júl. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!