266 pontom van. Tavaly DE-BTK-szociális munkára 333 volt a pont, a DE-NK-népegészségügyi ellenőrre 295. Elköszönhetek az egyetemtől, igaz?
Figyelt kérdés
: (2010. júl. 11. 16:03
11/17 anonim válasza:
Feltételezem kérdőjel van a kérdésed végén... Gondoltam álmodozik...
12/17 A kérdező kommentje:
Nem fizetősek, ezek államilag támogatott ponthatárok! Köszi azért a válaszokat, majd nézek valamit..
2010. júl. 11. 17:56
13/17 A kérdező kommentje:
Olyat pedig nem nézek, ami költségtérítéses, mert nincs rá pénz.
2010. júl. 11. 17:57
14/17 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod;
1. Diák hitel
2. Költségterítéses szak
3. Ha jól tanulsz lehetőséged van átmenni államira
15/17 anonim válasza:
3. Ha jól tanulsz lehetőséged van átmenni államira
ennyi ponttal szerinted van reális esélye arra, hogy átvegyék államira később? :D:D:D
16/17 anonim válasza:
3. vagyok
az egyik barátnőm nem bírt várni ehgy évet, elment költségesre diákhitellel. csak ötös vizsgái lettek, cseszik átvenni támogatottra, az egyetemnek is kella pénz, szóval az átvevések csak legendák. várj türelmesen, bízz magadban. Menni fog, lehet, hogy nem most, egy évvel később. sőt, lehet, hogy jobban jársz, hogy egy kicsit érettebben mész el tanulni, mint a társaid, lesz tapasztalatod az élethez.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Utolsó előtti! Kösz, hogy kinevetsz, örülök, h csináltam neked egy jó napot! : )
2010. júl. 11. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!