Mivel/Hogyan lehet angol középfokú nyelvvizsgára a legeredményesebben felkészülni?
Szia!
Vedd meg az Euroexamos gyakorlókönyvet, csinálj feladatokat! Tudd, mik a típusfeladatok.
Nézz angolul videókat, sorozatokat.
Ha még nincs, dolgozd ki a tételeket, vannak hozzá klassz könyvek, olvasgass cikkeket, bővítsd a szókincsed.
Én ugyan felsőfokúkra készültem ilyen módszerekkel, de középre is így csináltam anno: :)
Van egy kifejezetten nyelvvizsgára készült szószedet "Angol tematikus nyelvvizsga-szótár" (Akadémiai) B1 B2 A1 A2
Én ezt vettem meg, és ha szeretnél a maximumra menni, akkor online lelehet tölteni ingyen a "3000 most frequent words in English"t. :) Na! Azt nagyon ajánlom!
Illetve az Oxford Angol nyelvtan (egyetemes) tankönyvet is érdemes bújni, nekem ez tetszett a legjobban a tankönyvek közül, mivel egyszerre tankönyv, munkafüzet és van benne megoldókulcs is.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!