Lili05 kérdése:
Ez egy logikai kérdés. Van egy forma amit 3 vonalból kell megrajzolni és nem haladhat át egy vonal kétszer ugyanazon a helyen. Hogy kell?
Figyelt kérdés
Az ábrán egy kör van, benne középen egy vízszintes vonal, annak a közepéből lefele egy függőleges vonal, és a függőleges vonal ahogy elfelezi a vízszintes vonalat, abból felfele még megy két vonal. Analfabéta vagyok képet csatolni sajnos.2018. nov. 18. 17:01
1/5 anonim válasza:
Ha jól értem az általad megadott ábrát, akkor egy mozdulattal meg tudod rajzolni a függőleges szakaszt és a kör nagyobbik ívét, ami addig tart, ameddig a vízszintes vonal vége van (értelemszerűen mindkét végponton áthalad a körív).
A maradék két lépéssel be tudod fejezni?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos sehogy, mindenhogy marad egy kis vonal es csak négy lépésben benne. Sajnos a pontos kerdes leírása nincs meg, mert nem az en feladatom es segiteni próbálok valakinek, pedig abban elvileg el van rejtve valami kis segítség.
2018. nov. 18. 18:19
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
A felső ketto is függőleges a ket felezopontbol indul ki
2018. nov. 18. 20:21
5/5 anonim válasza:
Esetleg normális kérdést, ne adj Isten egy ábrát kérhetünk!
Mert nem szeretnék a gondolatolvasó szekcióban is nevezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!