Ez a könyvrészlet melyik angol könyvből való? (gerund or infinitive)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mai nap folyamán az angol tanárunk kiosztott egy ilyen feladat lapot, és nagyon tetszettek a quiz részek, de nem találom sehol se a könyvet. Valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm szépen.
2018. okt. 4. 17:30
1/6 chtt válasza:
Horváth Miklós: Irány a nyelvvizsga (125. oldal) - fenn van a scribden, ott bele tudsz nézni.
2/6 anonim válasza:
Ezt nem tudom, neked hogyan sikerült elintézni, nekem eme honlap leírására mindig mérges hibaüzenettel reagál. :D
3/6 chtt válasza:
Mármint a scribd? Évek óta fizetős tag vagyok, bár nem használom ki a letöltési lehetőségeket... de tök jól jön, ha mégis kell valami :)
4/6 anonim válasza:
Én is, de nem értem, ez hogy jön össze azzal, hogy én bárkinek, ha ajánlom a scribd oldalt egy vörös üzenet jön, és emiatt kénytelen vagyok körbeírni valahogy, neked meg nem jött. :)
5/6 anonim válasza:
Ezt írja:
Válaszodban egy olyan linket próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon.
Felhívjuk figyelmed, hogy az általad leírtakkal kapcsolatos minden jogi és anyagi felelősség téged terhel!
De ezzel együtt sem engedi, bár a szövegből arra lehetne következtetni.
Viszont most rájöttem, csak a .com-al együtt nem engedi. Hiába, minden csendőr buta. :D
6/6 chtt válasza:
linket nekem sem engedte anno, amikor próbáltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!