Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mennyi idő alatt lehet megírni...

Mennyi idő alatt lehet megírni egy szakdolgozatot?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez elég relatív kérdés, december elején kell leadni és még nem álltam neki semminek, van még időm vagy már illene azért? :D

2018. szept. 29. 20:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
9, 50 oldal kellett... És igen, tekintve, hogy évekig ezt tanultam, csináltam, ennyit simán megírok két nap alatt. Ehhez nagyon hivatkozás sem kell, leggyakoribb szembetegségek, melyik mivel jár funkcionálisan, milyen taneszközöket használok, azt hogyan adaptálom... Ehhez nem kell kutatás, csak tudás.
2018. szept. 30. 07:14
 12/30 anonim ***** válasza:
7%
Ja, és a konzulensem közölte, majd akkor akarja látni, ha be van kötve...
2018. szept. 30. 07:15
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 11-es.

Szerinted a BME-n más a helyzet?

Van két kollégám aki gyakornok volt de egyik nyáron, másik múlt télen végezett a BME-n. Az egyik 3, a másik 4 hét alatt írta meg a szakdolgozatát, de csak azért húzódott el eddig mert sokat túlóráztunk és kevesebb szabadidejük volt rá. Mondj már egy olyan mérnöki szakot az országban, ahol ennél több idő kell egy szakdolgozathoz.

A szükséges ismeret megszerzése meg nem meghatározható. Olyan témában írtam a szakdogám, amiben már államvizsga előtti egy évben főállásban dolgoztam egy cégnél. Akarsz még kötözködni?

2018. szept. 30. 07:26
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy este megkérdeztem pár ismerősöm, kinek mennyi időbe telt megírni. Mérnök ismerősből van a legtöbb, egy hónapnál több ideig nem tartott senkinek, sem BME-n sem OE-n végzettnek. Egy corvinusos haverom van, ő azt írta 5-6 hét. És egy jogász ismerős, neki 2 hónap, de neki kevés szabadideje volt rá nagyon. Orvosoknál nemtudom hogy megy azt bevallom.
2018. szept. 30. 07:37
 15/30 nemaRendőrség ***** válasza:
91%
Attól függ hogy számoljuk. Én 8 hónapig írtam az enyémet elméletileg(első betűtől leadásig), gyakorlatilag foglalkoztam vele heti kb 6 órát 3-4 hónapig, mert sokszor közbe jött az élet, vizsgaidőszak, zh-k stb. Szóval ha leültem volna és egész nap ezt csinálom akkor ja, kijön pár hét alatt, de munka és egyetem mellett nem megy ez annyira
2018. szept. 30. 08:59
 16/30 anonim ***** válasza:
29%

Én sem kezdtem még el, és simán menni fog. Nálunk ha jól tudom 14. Hét végéig kell leadni, az még 9 hét, több mint két hónap.

Ezalatt kell összehozni ~40 oldalt, ami legyen heti 5=napi 1, ha szeretnél egy kis szabadidőt is, még suliba járni.

Napi egy oldal az gyakorlatilag semmi, vannak akik egy GitHub repo-t lehúznak és rizsáznak valamit róla egy-két nap alatt.

Szerintem bőven van még időd, sok sikert.

2018. okt. 1. 16:16
 17/30 anonim ***** válasza:
87%

#16 vagyok:

100 oldal?

Egy phd értekezés ennyi maximum, ez egy 15 kredites "tárgy", nem kellene túllihegni.

2018. okt. 1. 16:19
 18/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit bonyolult témát választottam ami viszonylag sok gyakorlati munkát igényel cégen belül, de akkor neki is állok szerintem, remélhetőleg menni fog.
2018. okt. 1. 16:47
 19/30 anonim ***** válasza:
34%

"És nem egy vidéki mucsaröcsögei képzést csináltam meg, hanem egy kandós villamosmérnöki bsc képzést"

Én vidéki egyetemre járok, gondoltam megnézem hol tart a kandós villamosmérnökképzés:

[link]

hááát, sok vidéki egyetem megelőzi :D

2018. okt. 1. 22:55
 20/30 anonim ***** válasza:
79%

Én megnéztem az enyémet, a world dokumentum szerint 3ezer percet dolgoztam rajta. Persze foglalkoztam úgy is a dolgozattal, hogy nem volt megnyitva a world fájl, és volt olyan is, hogy megnyitottam és közben elkalandoztam másfelé, de ha belegondolok, nagyjából reális. Ez kb 50 óra. Ha napi 8órát írnék (ha annyit tudnék dolgozni rajta koncentrálva), egy hét alatt meg tudnám csinálni. Én másfél hónapig írtam, amikor volt időm, vagy kedvem hozzá, akkor melléültem, így napi kb 1 órára jött ki.

Nagyon szakfüggő, nagyon eltérőek a követelmények

2018. okt. 1. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!