Mennyi időbe telik megírni egy szakdolgozatot?
Figyelt kérdés
Tudom, ez szaktól függ, meg témától meg minden, de úgy átlagban? Nektek pl mennyi időbe telt?
(Amúgy alapszakos szakdolgozatról van szó)
2016. szept. 12. 22:35
1/2 anonim válasza:
Voltak előzményei, de magát a szakdogát talán egy hét alatt írtam? Nem ajánlom senkinek, számítógép előtt napi tizensok, majd 20, majd 24 óra, a szemem majdnem kifolyt, a fejem fájt... Nagyon utáltam szakdogát írni, rém unalmas volt (dokumentáció egy programhoz. a program OK, de dokumentálni mindig is utáltam) ezért hanyagoltam korábban, de egyszer muszáj volt megcsinálni... :D
Illetve ez diplomamunka volt, de mindegy.
2/2 anonim válasza:
1, talán 2 hét de nekem is inkább munkafolyamat leírás volt a szakdogam mint a az elsőnek.viszont természetesen sokkal tobb órám volt benne a térkép elkészítésében, aminek a kvázi "dokumentációja" adta a szakdoga 80-90%-át. En azt mondom ha van ihleted, es otthon vagy a témában akkor 1 hónap Es simán kész vagy, de amugy kezdd el 2-3 hónappal leadas elott legalább, főleg ha mellette van sok targyad meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!