Valaki segít nekem matekban?
Akkor rosszul tetted fel a kérdést. Azt kellett volna kérdezni, hogy mi az angol neve...
Mert az angol név =/= tudományos név!
Persze, én nem tudok olvasni... Elemezd a mondatot, és hamar rájössz, hogy kettőnk közül nem nekem nem megy az olvasás.
De gyengébbek kedvéért:
"Valaki el tudná mondani hogy mi a [...] neve [...] ennek a JELNEK: \ ?"
Maga a jel neve volt a kérdés, nem az, hogy a halmazelméleten belül hogyan kell "kiejteni", azt csak példának hozta fel, hogy ott lehet vele találkozni (de ezt már egyszer leírtam...).
De, ha ez nem is lenne egyértelmű, és úgy értelmezzük, ahogyan ti tettétek, akkor nem vagyunk előrébb, mivel a kérdező azt is leírta, hogy ez a különbség a halmazelméleten belül, így nyilván tudja, hogy ott mi a jelentése, nem kell újra leírni neki...
Ez nem akarás kérdése, hanem hogy sikerül-e felfogni a lényeget, ami, szemmel láthatólag, nem az erősséged... Annak ellenére sem sikerül, hogy a kevésbé fontos részeket kivágtam és a fontos részt kiemeltem, és elmagyaráztam, hogy annak az értelmezésnek, amit annyira erőltetsz, semmi értelme.
De hát mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki csak úgy tud egy szöveget értelmezni, hogy foggal-körömmel ragaszkodik a szövegben fellelhető összes szóhoz, és csak szó szerint tudja azokat értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!