Németből kaptunk házit, valaki segítene benne?
Ezeket kellene lefordítani:
- Szeretem a rajzórát, mert jól tudok rajzolni és leköt a rajzolás. Sok versenyt nyertem meg.
-Szeretem az informatika órát, mert érdekesnek találom a számítástechnikai dolgokat. Régóta csinálok informatikai tevékenységeket. Szeretnék programozó lenni.
-Nem szeretem a történelmet, mert nehéz megtanulni a sok évszámot és unalmasnak tartom.
-Nem szeretem ének órát, mert nem tudok énekelni és feleslegesnek tartom.
- Nem szeretem ének órát, mert nem tudok énekelni
és feleslegesnek tartom
Ich mag den Musik-Unterricht nicht, weil ich nicht
singen kann und ich diese Stunde für überflüssig halte
Ich mag die Kunst, denn ich kann gut zeichnen und es fesselt meine Aufmerksamkeit. Ich habe viele Wettbewerbe gewonnen.
Ich mag die Informatikstunde, denn ich finde die rechentechnischen Sachen interessant. Seit langem beschäftige ich mich mit der Informatik. Ich möchte Programmierer werden.
Ich mag die Geschichte nicht, denn es ist schwer, die viele Jahreszahlen zu lernen und ich finde es langweilig.
Ich mag die Gesangstunde nicht, denn ich kann nicht singen und ich halte es überflüssig.
a 4. Vagyok.
A 2. mondatot kissé átfogalmaztam, mert nekem ez így magyartalannak tűnt.
Régóta foglalkozom informatikával. Erre írtam át a Régóta csinálok informatikai tevékenységeket.
"Ich mag den Geschichtsunterricht
nicht" -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!