Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Helpelnétek leckében? (további...

Helpelnétek leckében? (további lent)

Figyelt kérdés

Írnom kell olyan szavakat amelyek: 10 rokonértelmű szópár ami mgefelel ennek: Két hangalak egy jelentés

pl.Eb-kutya

2018. ápr. 26. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Helpelni???

Magyarul vagy angolul kérsz segítséget?

2018. ápr. 26. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak most tanulja a nyelvet, és még keveri a szavakat az angollal. Ha így van, akkor amúgy szépen halad.

Amúgy a helyében rákeresnék arra, hogy 'szinonimaszótár'.

2018. ápr. 26. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
szép-gyönyörű, kövér-dagadt, okos-intelligens, lusta-tohonya, csúnya-rút, elegáns-igényes, mennyezeti lámpa-csillár, kukorica-tengeri, krumpli-pityóka, sült krumpli-rósejbni
2018. ápr. 26. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

MIÉRT nem hagyod, hogy a kérdező megcsinálja a saját feladatát? Ő a tanuló, neki adták fel, nem neked!

Gondolom, te voltál az is, aki dolgozatot írt Bánk bánról egy másik kérdező helyett (79%).

2018. ápr. 26. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én főleg unalomból, meg a saját szórakoztatásomra szoktam megcsinálni őket… Az meg, hogy közben hosszabb távon a kérdezőt is megszívatom, bónusz. (Persze lehet az is, hogy csak évente egy házi feladatot írat meg itt a kérdező, és akkor tényleg azzal segítünk neki, ha megcsináljuk; illetve rövid távon szív, ha nem csináljuk meg.)
2018. ápr. 27. 10:10
 6/6 A kérdező kommentje:
sokat kellett írni, gondoltam kell segítség... na mindegy... imádom, hogy mindenbe bele lehet kötni. Ez a helpelnétek meg csak a gyorsítás kedvéért volt. Áhh keverem a két nyelvet, egyre jobb :D
2018. máj. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!