Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki kérem lefordítaná...

Valaki kérem lefordítaná nekem ezt a szöveget magyarról szlovákra?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlságosan jártas a filmekben, nem szoktam sokszor nézni. Évente kb 5 filmet nézek meg. A kedvenc műfajom a horror. A kedvenc filmeim az Insidious összes része és a Nagyfiúk. Az akciófilmeket nem szeretem ,mert hamar elunom magam rajta. A romatikusokat sem szeretem ,mert mindegyik ugyan olyan. A barátnőimmel előző héten láttuk az Insidious 4-et ,ami egy horror film. Moziba nem járok sűrűn , évente 3-4-szer. Igaz ,hogy nem szeretek filmet nézni ,de a barátnőimmel ez mindig egy jó élmény.

Nagyon megköszönném ,ha valaki lefordítaná.

2018. ápr. 23. 15:43
 1/1 sharkxxx ***** válasza:
100%
Neviem veľa o filmoch, nepozerám ich často. Ročne pozriem priblížne päť filmov. Môj obľúbený žáner je horor. Moje najobľúbenejšie filmy sú: všetky časti Insidious a Dospeláci. Akčné filmy nemám rád, lebo rýchlo začnem pri nich nudiť. Nemám rád ani romantické, lebo každý je rovnaký. Minulý týždeň so svojou priateľkou sme videli Insidious 4, ktorý je horor film. Nechodím často do kina, tri- štyrikrát ročne. Pravda je, že nerád pozerám filmy, ale so svojimi priateľkami je to vždy dobrý zážitok.
2018. ápr. 24. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!