Mi történik az aludttej kialakulásakor a tejben, és miért? Hogy magyarázható biokémiai szempontból a folyamat?
Figyelt kérdés
Hogy magyarázható biokémiai szempontból a folyamat?2018. márc. 14. 12:05
1/2 hollófernyiges válasza:
Bacik lebontják a tejcukrot tejsavvá, pH lemegy, kazein kicsapódik.
2/2 anonim válasza:
Ezt falun szokták úgy is nevezni, hogy "romlott tej", hiszen lényegében a folyamat során megromlik a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!