Hogy tanuljak meg a leheto leggyorsabban 5 oldalt a holnapi nyelvtan dogamra?
Figyelt kérdés
Ma szolt a tanarunk, hogy holnap felelet, es sajnos nem vagyok a magolo tipus, real tagozaton vagyok... hogy tanuljam meg a leheto leggyorsabban azt az 5 oldalt? Valami praktikak?2018. jan. 3. 19:25
2/20 anonim válasza:
Kapcsold ki a gépet, és ülj le tanulni!
3/20 anonim válasza:
aztán írd ide, hogy miről szól, mert hogy hogyan tanuld meg, az attól is függ, hogy mi a téma
4/20 anonim válasza:
Azt mar sehogy, imádkozz hogy ne te felelj holnap.
5/20 anonim válasza:
5 oldaaaall? Kb fel ora alatt megvan ha atolvasod 2x, de nyugodt, higgadt korulmegyek kozott olvasd.
6/20 anonim válasza:
Nem hogy, hanem honnan. Onnan nézd ahonnan érdekes és érdekel.
7/20 anonim válasza:
105 oldalas jegyzetet tanulok a pénteki vizsgámra, cserélünk?
8/20 anonim válasza:
Kedves utolsó, bármilyen önző vagy, most nem rólad van szó.
9/20 anonim válasza:
Átolvasás után újra olvasva jegyzet készítése, majd jegyzet tanulása. Nekem ez bevált. Legközelebb meg előre tervezz, mit akarsz tanulni. Ez a legfontosabb tanulni való a mostani esetből.
Este ezzel feküdj le, és ne gondolkodj máson. Így a tudatalattid éjszaka is képes ezen "agyalni". Reggel ismételd át, így az ismétléssel újra beleég az anyag.
És tényleg kapcsold ki a gépet, telefont, tv-t, mindent, ami elvonja a figyelmedet.
10/20 anonim válasza:
#5: valószínű, ha fél óra alatt képes lenne megtanulni, nem itt írogatna - nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!