Gimnáziumba járok és utálok tanulni nem tudom hogy vettek fel (6osztályos) (kell egy kérdőjel is:? . Mivel másképp nem engedné elküldeni)
Figyelt kérdés
elképzelhető hogy egy bizonyos területen zseni vagyok (reál) de amit a suliba elmagyaráznak kèptelen vagyok felfogni viszont pl. matekon bár a tanárnő 2 tanórán keresztül magyarázta a differenciát egy szót nem értettem belőle aztán átnéztem otthon és 2 perc alatt kitaláltam egy új számítást amivel bár nehezebb de mégis számomra érthetőbb volt ez a marhaság egyébként megemlíteném mivel feltételezhetően számít valamit hogy 14 éves vagyok és egy kivizsgáláson azt mondták asperger szindrómásami lehet hogy abban mutatkozik meg hogy állandóan feszült vagyok és nem szétszórt viszont a filozófia is jól megy az idegesség ellen pedig annyit tudok tenni hogy edzek van amikor napi 4 órát is még annyit szeretnék kérdezni hogyha minden a dolgok összegződéséből származik akkor igazságtalanul dől el hogy ki milyen lesz és hogy hogy pont itt vagyok és pont ezt gondolom és az indíttatás mitől függ?? van egy feltevésem miszerint nem is létezek igazán. És még valami :mit tudnék tenni az "elvakultakért" tehát azokért akik nem értik a lènyeget ha lehet hogy valamilyen szinten én is ilyen vagyok,ugyanis arról még nem tudok amire nem jöttem rá (amúgy az is elképzelhető hogy simán hülye vagyok mivel ezt nem lehet megállapítani ugyanazzal a gondolkodással mint ami hibás2017. szept. 28. 19:52
11/12 anonim válasza:
Na és hogy működik az alternatív módszered? Mert szerintem könnyebbet már nem lehet kitalálni mint ami most van.
an=a1+(n-1)d
12/12 anonim válasza:
14evesen mindenki azt hiszi, hogy o zseni valamiből. Vagy figyelem zavaros vagy, vagy ez ilyen serdülő kori hepp. Én is ilyen voltam, meg néha én is érzem, hogy tanulni kéne meg tanulni is akarok de szimplán lusta vagyok. Én néha autistának hiszem magam, mert hallás után meg tudom mondani hámy xy dolgot hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!